Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorГординський, А.uk
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2009 рокуuk
dc.coverage.temporal23-24 April 2009uk
dc.date.accessioned2016-03-13T01:03:01Z-
dc.date.available2016-03-13T01:03:01Z-
dc.date.created2009-04-23uk
dc.date.issued2009-04-23uk
dc.identifier.citationГординський А. Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві / Гординський А. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т., 2009 — Том 2. — С. 97. — (Економіка, менеджмент, фінанси).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991-
dc.format.extent97uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleРозвиток конкуренції в ресторанному господарствіuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc339.137.2uk
dc.subject.udc640.1uk
dc.identifier.citationenHordinskii A. (2009) Rozvytok konkurentsii v restorannomu hospodarstvi. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 2, pp. 97 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationЛьвівська комерційна академіяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage97uk
dc.citation.epage97uk
dc.citation.conferenceⅡ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Występuje w kolekcjach:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi