Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13610
Tytuł: | Удосконалення технології виробництва підварки з яблук |
Authors: | Довга, Г. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Довга Г. Удосконалення технології виробництва підварки з яблук / Довга Г. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 257. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Dovha H. (2012) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva pidvarky z yabluk. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 257 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 19-kwi-2012 |
Date of entry: | 10-mar-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 19-20 квітня 2012 року |
UDC: | 664.864 |
Zakres stron: | 257 |
Główna strona: | 257 |
Strona końcowa: | 257 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13610 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi