Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13610
Заглавие: | Удосконалення технології виробництва підварки з яблук |
Автори: | Довга, Г. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Довга Г. Удосконалення технології виробництва підварки з яблук / Довга Г. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 257. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Dovha H. (2012) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva pidvarky z yabluk. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 257 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Дата на Публикуване: | 19-Апр-2012 |
Date of entry: | 10-Мар-2016 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 19-20 квітня 2012 року |
UDC: | 664.864 |
Page range: | 257 |
Start page: | 257 |
End page: | 257 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13610 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012) |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.