Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13610

Назва: Удосконалення технології виробництва підварки з яблук
Автори: Довга, Г.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Довга Г. Удосконалення технології виробництва підварки з яблук / Довга Г. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 257. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Dovha H. (2012) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva pidvarky z yabluk. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 257 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 19-кві-2012
Дата внесення: 10-бер-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 квітня 2012 року
УДК: 664.864
Діапазон сторінок: 257
Початкова сторінка: 257
Кінцева сторінка: 257
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13610
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.