Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13032

Titre: Незамінні додаткові компоненти страв - соуси
Autre(s) titre(s): Irreplaceable additional componeets dishes - sauces
Auteur(s): Гуща, Г.
Hushcha, H.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Гуща Г. Незамінні додаткові компоненти страв - соуси / Г. Гуща // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 214. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Hushcha H. (2014) Nezaminni dodatkovi komponenty strav - sousy [Irreplaceable additional componeets dishes - sauces]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Date de publication: 24-avr-2014
Date of entry: 27-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 664.8/.9
664.8.03
Mots-clés: соус
харчування
обжарювання
sauce
nutrition
frying
Page range: 214
Start page: 214
End page: 214
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13032
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
Collection(s) :Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.