Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13032
Назва: | Незамінні додаткові компоненти страв - соуси |
Інші назви: | Irreplaceable additional componeets dishes - sauces |
Автори: | Гуща, Г. Hushcha, H. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Гуща Г. Незамінні додаткові компоненти страв - соуси / Г. Гуща // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 214. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Hushcha H. (2014) Nezaminni dodatkovi komponenty strav - sousy [Irreplaceable additional componeets dishes - sauces]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 24-кві-2014 |
Дата внесення: | 27-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
УДК: | 664.8/.9 664.8.03 |
Теми: | соус харчування обжарювання sauce nutrition frying |
Діапазон сторінок: | 214 |
Початкова сторінка: | 214 |
Кінцева сторінка: | 214 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13032 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.