Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12860

Заглавие: Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів
Други Заглавия: Substantiation of working line for the production of fish minced products
Автори: Зубрєв, А.
Zubrev, A.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade
Bibliographic description (Ukraine): Зубрєв А. Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів / А. Зубрєв // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 37-38. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Zubrev A. (2014) Obgruntuvannia rozrobky linii z vyrobnytstva sichenykh rybnykh napivfabrykativ [Substantiation of working line for the production of fish minced products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 37-38 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Дата на Публикуване: 24-Апр-2014
Date of entry: 27-Фев-2016
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 621.789
Ключови Думи: рибний напівфабрикат
асортимент
січені вироби
fish products
range
minced products
Page range: 37-38
Start page: 37
End page: 38
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12860
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
Показва се в Колекции:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.