このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12860
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зубрєв, А. | uk |
dc.contributor.author | Zubrev, A. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T09:59:31Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T09:59:31Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Зубрєв А. Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів / А. Зубрєв // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 37-38. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12860 | - |
dc.format.extent | 37-38 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | рибний напівфабрикат | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | січені вироби | uk |
dc.subject | fish products | uk |
dc.subject | range | uk |
dc.subject | minced products | uk |
dc.title | Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів | uk |
dc.title.alternative | Substantiation of working line for the production of fish minced products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 621.789 | uk |
dc.identifier.citationen | Zubrev A. (2014) Obgruntuvannia rozrobky linii z vyrobnytstva sichenykh rybnykh napivfabrykativ [Substantiation of working line for the production of fish minced products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 37-38 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk |
dc.contributor.affiliation | Kharkov State University of Food Technology and Trade | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 37 | uk |
dc.citation.epage | 38 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
出現コレクション: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Zubrev_A-Substantiation_of_working_37-38.pdf | 368,65 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
Conf_2014v1_Zubrev_A-Substantiation_of_working_37-38.djvu | 33,54 kB | DjVu | 見る/開く | |
Conf_2014v1_Zubrev_A-Substantiation_of_working_37-38__COVER.jpg | 229,31 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。