Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12614
Titulua: | Особливості дослідження реологічних характеристик тіста |
Beste titulu batzuk: | Particularities of the research of rheological characteristics of dough |
Egilea: | Войтюк, В. Voytyuk, V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Войтюк В. Особливості дослідження реологічних характеристик тіста / Войтюк В. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 32-33. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Voytyuk V. (2015) Osoblyvosti doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk tista [Particularities of the research of rheological characteristics of dough]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Gordailuaren-data: | 23-Apr-2015 |
Date of entry: | 26-Feb-2016 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
UDC: | 664.64 |
Gako-hitzak: | температура градієнт швидкості напруження зсуву в'язкість temperature velocity gradient shear stress viscosity |
Page range: | 32-33 |
Start page: | 32 |
End page: | 33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12614 |
References (Ukraine): | 1. Николаев Б.А Структурно-механические свойства мучного теста. М.: изд. Пищевая промышленность. - 1976. - с.37-53. 2. Иовнович Л.С., Корнильев И.В. Исследование реологических свойств сдобного теста для мучнистых кондитерских изделий. С.-Пб: изд. СПбГУНиПТ.-Межвузовский сборник научных трудов. - 1981год. - с.9-19. 3. Арет В.А., Николаев Б.Л, Забровский Г.К., Николаев Л.К. Реологические основы расчёта оборудования для производства жиросодержащих пищевых продуктов. С.-Пб: изд. СПбГУН и ПТ. - 2007. - с.272, 21-77. 4. У.Л.Улкинсон Неньютоновские жидкости. Перевод с английского к.т.н. З.П.Шульмана, под ред. акад. АН БССР проф. А.Н.Лыкова. М:изд.Мир.- 1964год.- с.29-31. |
References (International): | 1. Nikolaev B.A Strukturno-mekhanicheskie svoistva muchnoho testa. M., izd. Pishchevaia promyshlennost, 1976, P.37-53. 2. Iovnovich L.S., Kornilev I.V. Issledovanie reolohicheskikh svoistv sdobnoho testa dlia muchnistykh konditerskikh izdelii. S.-Pb: izd. SPbHUNiPT.-Mezhvuzovskii sbornik nauchnykh trudov, 1981year, P.9-19. 3. Aret V.A., Nikolaev B.L, Zabrovskii H.K., Nikolaev L.K. Reolohicheskie osnovy rascheta oborudovaniia dlia proizvodstva zhirosoderzhashchikh pishchevykh produktov. S.-Pb: izd. SPbHUN i PT, 2007, P.272, 21-77. 4. U.L.Ulkinson Neniutonovskie zhidkosti. Perevod s anhliiskoho k.t.n. Z.P.Shulmana, ed. akad. AN BSSR prof. A.N.Lykova. M:izd.Mir, 1964year, P.29-31. |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Voytyuk_V-Particularities_of_the_research_32-33.pdf | 478,12 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
Conf_2015v1_Voytyuk_V-Particularities_of_the_research_32-33.djvu | 28,3 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
Conf_2015v1_Voytyuk_V-Particularities_of_the_research_32-33__COVER.jpg | 171,97 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.