Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12614

Назва: Особливості дослідження реологічних характеристик тіста
Інші назви: Particularities of the research of rheological characteristics of dough
Автори: Войтюк, В.
Voytyuk, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Войтюк В. Особливості дослідження реологічних характеристик тіста / Войтюк В. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 32-33. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Voytyuk V. (2015) Osoblyvosti doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk tista [Particularities of the research of rheological characteristics of dough]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2015
Дата внесення: 26-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
УДК: 664.64
Теми: температура
градієнт швидкості
напруження зсуву
в'язкість
temperature
velocity gradient
shear stress
viscosity
Діапазон сторінок: 32-33
Початкова сторінка: 32
Кінцева сторінка: 33
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12614
Перелік літератури: 1. Николаев Б.А Структурно-механические свойства мучного теста. М.: изд. Пищевая промышленность. - 1976. - с.37-53.
2. Иовнович Л.С., Корнильев И.В. Исследование реологических свойств сдобного теста для мучнистых кондитерских изделий. С.-Пб: изд. СПбГУНиПТ.-Межвузовский сборник научных трудов. - 1981год. - с.9-19.
3. Арет В.А., Николаев Б.Л, Забровский Г.К., Николаев Л.К. Реологические основы расчёта оборудования для производства жиросодержащих пищевых продуктов. С.-Пб: изд. СПбГУН и ПТ. - 2007. - с.272, 21-77.
4. У.Л.Улкинсон Неньютоновские жидкости. Перевод с английского к.т.н. З.П.Шульмана, под ред. акад. АН БССР проф. А.Н.Лыкова. М:изд.Мир.- 1964год.- с.29-31.
References: 1. Nikolaev B.A Strukturno-mekhanicheskie svoistva muchnoho testa. M., izd. Pishchevaia promyshlennost, 1976, P.37-53.
2. Iovnovich L.S., Kornilev I.V. Issledovanie reolohicheskikh svoistv sdobnoho testa dlia muchnistykh konditerskikh izdelii. S.-Pb: izd. SPbHUNiPT.-Mezhvuzovskii sbornik nauchnykh trudov, 1981year, P.9-19.
3. Aret V.A., Nikolaev B.L, Zabrovskii H.K., Nikolaev L.K. Reolohicheskie osnovy rascheta oborudovaniia dlia proizvodstva zhirosoderzhashchikh pishchevykh produktov. S.-Pb: izd. SPbHUN i PT, 2007, P.272, 21-77.
4. U.L.Ulkinson Neniutonovskie zhidkosti. Perevod s anhliiskoho k.t.n. Z.P.Shulmana, ed. akad. AN BSSR prof. A.N.Lykova. M:izd.Mir, 1964year, P.29-31.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.