Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12603

Tittel: Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості
Alternative titler: Application carbon dioxide in the food industry
Authors: Мельник, А.
Melnyk, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Мельник А. Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості / Мельник А. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 21. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Melnyk A. (2015) Zastosuvannia dvookysu vuhletsiu v kharchovii promyslovosti [Application carbon dioxide in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 21 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Utgivelsesdato: 23-apr-2015
Date of entry: 26-feb-2016
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Emneord: сухий лід
карбонізація напоїв
dry ice
drinks carbonization
Page range: 21
Start page: 21
End page: 21
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12603
Content type: Article
Vises i samlingene:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright