Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12603

Назва: Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості
Інші назви: Application carbon dioxide in the food industry
Автори: Мельник, А.
Melnyk, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Мельник А. Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості / Мельник А. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 21. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Melnyk A. (2015) Zastosuvannia dvookysu vuhletsiu v kharchovii promyslovosti [Application carbon dioxide in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 21 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2015
Дата внесення: 26-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Теми: сухий лід
карбонізація напоїв
dry ice
drinks carbonization
Діапазон сторінок: 21
Початкова сторінка: 21
Кінцева сторінка: 21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12603
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.