Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11155

Назва: Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості
Інші назви: Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry
Автори: Мандзин, Ірина Василівна
Машлій, Галина Богданівна
Mandzyn, I. V.
Mashliy, G. B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Мандзин І. В. Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості / І. В. Мандзин, Г. Б. Машлій // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 208. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
Bibliographic description: Mandzyn I. V., Mashliy G. B. (2015) Vykorystannia novykh pakuvalnykh materialiv yak perspektyvnyi napriamok rozvytku kondyterskoi promyslovosti [Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 208 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2015
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
УДК: 664.681
Діапазон сторінок: 208
Початкова сторінка: 208
Кінцева сторінка: 208
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11155
Власник авторського права: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Перелік літератури: 1. Лагода Т. Інноваційна діяльність у кондитерській галузі [Текст] / Т.Лагода // Економіка АПК. – 2000. – № 2. – с. 71-75.
2. Лебединець В.Т. Вплив пакувальних матеріалів на збереження нових видів вафель // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - №11. – С. 22-23.
3. Горбань Н. Потребительский взгляд на дизайн упаковки для кондитерских изделий / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 38-41.
4. Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.
References: 1. Lahoda T. Innovatsiina diialnist u kondyterskii haluzi [Text], T.Lahoda, Ekonomika APK, 2000, No 2, P. 71-75.
2. Lebedynets V.T. Vplyv pakuvalnykh materialiv na zberezhennia novykh vydiv vafel, Kharchova i pererobna promyslovist, 2002, No 11, P. 22-23.
3. Horban N. Potrebytelskyi vzghliad na dyzain upakovky dlia kondyterskykh yzdelyi, N. Horban, Khlibopekarska i kondyteska promyslovist Ukrainy : shchomisiachnyi naukovo - praktychnyi zhurnal, 2013, N 11, P. 38-41.
4. Dorokhovych, A. M. Vplyv pakuvalnykh materialiv na termin zberihannia nehlazurovanykh pomadnykh tsukerok, A. M. Dorokhovych, O. O. Havva, Upakovka, 2004, No 1, P. 12-13.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.