Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11155
Назва: | Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості |
Інші назви: | Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry |
Автори: | Мандзин, Ірина Василівна Машлій, Галина Богданівна Mandzyn, I. V. Mashliy, G. B. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Мандзин І. В. Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості / І. В. Мандзин, Г. Б. Машлій // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 208. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). |
Bibliographic description: | Mandzyn I. V., Mashliy G. B. (2015) Vykorystannia novykh pakuvalnykh materialiv yak perspektyvnyi napriamok rozvytku kondyterskoi promyslovosti [Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 208 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 25-лис-2015 |
Дата внесення: | 18-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
УДК: | 664.681 |
Діапазон сторінок: | 208 |
Початкова сторінка: | 208 |
Кінцева сторінка: | 208 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11155 |
Власник авторського права: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
Перелік літератури: | 1. Лагода Т. Інноваційна діяльність у кондитерській галузі [Текст] / Т.Лагода // Економіка АПК. – 2000. – № 2. – с. 71-75. 2. Лебединець В.Т. Вплив пакувальних матеріалів на збереження нових видів вафель // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - №11. – С. 22-23. 3. Горбань Н. Потребительский взгляд на дизайн упаковки для кондитерских изделий / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 38-41. 4. Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13. |
References: | 1. Lahoda T. Innovatsiina diialnist u kondyterskii haluzi [Text], T.Lahoda, Ekonomika APK, 2000, No 2, P. 71-75. 2. Lebedynets V.T. Vplyv pakuvalnykh materialiv na zberezhennia novykh vydiv vafel, Kharchova i pererobna promyslovist, 2002, No 11, P. 22-23. 3. Horban N. Potrebytelskyi vzghliad na dyzain upakovky dlia kondyterskykh yzdelyi, N. Horban, Khlibopekarska i kondyteska promyslovist Ukrainy : shchomisiachnyi naukovo - praktychnyi zhurnal, 2013, N 11, P. 38-41. 4. Dorokhovych, A. M. Vplyv pakuvalnykh materialiv na termin zberihannia nehlazurovanykh pomadnykh tsukerok, A. M. Dorokhovych, O. O. Havva, Upakovka, 2004, No 1, P. 12-13. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Mandzyn_I_V-Using_new_packing_material_208.pdf | 234,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2015v2_Mandzyn_I_V-Using_new_packing_material_208.djvu | 17,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2015v2_Mandzyn_I_V-Using_new_packing_material_208__COVER.jpg | 199,43 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.