Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11110
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Gapeenko, N. E. | uk |
dc.contributor.author | Hancharonak, V. A. | uk |
dc.contributor.author | Shevtsova, E. A. | uk |
dc.contributor.author | Гапеенко, Н. Е. | uk |
dc.contributor.author | Гончаронок, В. А. | uk |
dc.contributor.author | Шевцова, Е. А. | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2015 року | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T19:55:39Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T19:55:39Z | - |
dc.date.created | 2015-11-25 | uk |
dc.date.issued | 2015-11-25 | uk |
dc.identifier.citation | Гапеенко Н. Е. Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя / Н. Е. Гапеенко, В. А. Гончаронок, Е. А. Шевцова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 134-135. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11110 | - |
dc.format.extent | 134-135 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя | uk |
dc.title.alternative | Study some consumer properties of wholegrain flour from barley | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.68 | uk |
dc.relation.references | 1. Ермакова, П. И. Биохимия растений / П. И. Ермакова, В. В. Арасимович, М. И.Смирнова [и др.] – М.: Колос, Ленинградское отделение, 2012. – 456 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Способ получения ячменной муки: пат. 16079 Респ. Бела-русь / Л.В. Рукшан, Л.Н. Евдохова; заявитель Могилевск. гос. ун-т. продовольствия// Афiцыйны бюл. / Нац.цэнтр iнтэлектуал. уласнасцi. – 2012. – № 2. – С. 174. | uk |
dc.relation.references | 3. Правила ведения технологического процесса на крупяных заводах. Часть 1. - МС.: ВНПО "Зернопродукт", ВНИИЗ, 1990. - 197 с. | uk |
dc.relation.references | 4. Евдохова Л.Н., Гапеенко Н.Е., Гончаронок В.А. Исследование возможности получения цельнозернового ингредиента из ячменя: сборник трудов XII международной научно-практической конференции «Пища. Экология. Качество» тематика: «Продовольственная безопасность России: Пути. Проблемы. Решения», Москва, 20-21 марта 2015 года. – Москва, 2015 г. – с. 263-267 | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Ermakova, P. I. Biokhimiia rastenii, P. I. Ermakova, V. V. Arasimovich, M. I.Smirnova [and other] – M., Kolos, Leninhradskoe otdelenie, 2012, 456 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Sposob polucheniia iachmennoi muki: pat. 16079 Resp. Bela-rus, L.V. Rukshan, L.N. Evdokhova; zaiavitel Mohilevsk. hos. un-t. prodovolstviia// Afitsyiny Bull., Nats.tsentr intelektual. ulasnastsi, 2012, No 2, P. 174. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Pravila vedeniia tekhnolohicheskoho protsessa na krupianykh zavodakh. Chast 1, MS., VNPO "Zernoprodukt", VNIIZ, 1990, 197 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Evdokhova L.N., Hapeenko N.E., Honcharonok V.A. Issledovanie vozmozhnosti polucheniia tselnozernovoho inhredienta iz iachmenia: sbornik trudov XII mezhdunarodnoi nauchno-prakticheskoi konferentsii "Pishcha. Ekolohiia. Kachestvo" tematika: "Prodovolstvennaia bezopasnost Rossii: Puti. Problemy. Resheniia", Moskva, 20-21 marta 2015 yeara, Moskva, 2015 y, P. 263-267 | uk |
dc.identifier.citationen | Gapeenko N. E., Hancharonak V. A., Shevtsova E. A. (2015) Issledovanie nekotorykh potrebitelskikh svoistv tselnozernovoi muki iz iachmenia [Study some consumer properties of wholegrain flour from barley]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 134-135 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 134 | uk |
dc.citation.epage | 135 | uk |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Gapeenko_N_E-Study_some_consumer_134-135.pdf | 461,35 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ConfATMT_2015v2_Gapeenko_N_E-Study_some_consumer_134-135.djvu | 31,49 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ConfATMT_2015v2_Gapeenko_N_E-Study_some_consumer_134-135__COVER.jpg | 217,35 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.