Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10854

Tytuł: Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування
Authors: Бейко, Л.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“, 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 66. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Beiko L. (2010) Zberihannia pozhyvnoi tsinnosti plodiv i ovochiv-osnovna zadacha konservuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅣ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia "Pryrodnychi nauky ta informatsiini tekhnolohii" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 1, pp. 66 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅣ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
Tom: 1
Data wydania: 27-paź-2010
Date of entry: 17-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
UDC: 664.853.55
Zakres stron: 66
Główna strona: 66
Strona końcowa: 66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10854
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅩⅣ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2010)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi