Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10854

Titre: Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування
Auteur(s): Бейко, Л.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“, 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 66. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Beiko L. (2010) Zberihannia pozhyvnoi tsinnosti plodiv i ovochiv-osnovna zadacha konservuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅣ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia "Pryrodnychi nauky ta informatsiini tekhnolohii" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 1, pp. 66 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
Conference/Event: ⅩⅣ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
Volume: 1
Date de publication: 27-oct-2010
Date of entry: 17-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
UDC: 664.853.55
Page range: 66
Start page: 66
End page: 66
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10854
Content type: Article
Collection(s) :ⅩⅣ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2010)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.