Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Αποτελέσματα για 1-8 από 8.
  • προηγούμενη
  • 1
  • επόμενη
Αριθμός τεκμηρίων:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Methodical recommendations201826-Ιου-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-Απρ-201828-Μαΐ-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
ArticleΣεπ-201827-Μαΐ-2020Оцінка однорідності суміші при замішуванніКарпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій
ArticleΝοε-201821-Δεκ-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendationsΜαΐ-201824-Ιου-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsΜαΐ-201822-Ιου-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201824-Φεβ-2019ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВСалата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Methodical recommendations201831-Οκτ-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна