Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.014 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations201826-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-кві-201828-тра-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Articleвер-201827-тра-2020Оцінка однорідності суміші при замішуванніКарпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій
Articleлис-201821-гру-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendationsтра-201824-чер-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsтра-201822-чер-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201824-лют-2019ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВСалата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Methodical recommendations201831-жов-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна