Skip navigation
หน้าแรก
เรียกดูข้อมูล
ชุมชน
& กลุ่มข้อมูล
Browse Items by:
วันที่เผยแพร่
ชื่อผู้แต่ง
ชื่อเรื่อง
หัวเรื่อง
UDC
วันที่ป้อนข้อมูล
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
วิธีใช้
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
เข้าสู่ระบบ:
DSpace ของฉัน
รับอีเมลแจ้งข่าวสาร
แก้ไขประวัติส่วนตัว
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
ค้นหา:
ข้อมูลทั้งหมดของ DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
สำหรับ
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
ผลลัพธ์ 1-6 จากทั้งหมด 6
ก่อนหน้า
1
ถัดไป
จำนวนรายการที่ค้นพบ:
ประเภท
วันที่เผยแพร่
Date of entry
ชื่อเรื่อง
ผู้แต่ง
Learning Object
2016
24-มิถ-2017
Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations
2017
22-มิถ-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
2015
16-กัน-2016
Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
2015
16-กัน-2016
Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations
2022
26-ธัน-2022
Практика
Назарко, Ірина Степанівна
;
Бейко, Людмила Анатоліївна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations
2023
7-มิถ-2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Discover
Author
1
Бейко, Людмила Анатоліївна
1
Вічко, Олена Іванівна
1
Дацишин, Катерина Євгенівна
1
Крупа, Ольга Миколаївна
1
Лісовська, Тетяна Олегівна
1
Назарко, Ірина Степанівна
1
Сельський, Володимир Романович
1
Сторож, Людмила Анатоліївна
Subject
2
відходи консервного виробництва
1
булочні вироби
1
макаронні вироби
1
Практика, ознайомча, навчальна, т...
1
хліб
Date issued
1
2023
1
2022
1
2017
1
2016
2
2015
by type of content
3
Learning Object
3
Methodical recommendations
by languages
4
uk