Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10660

Заглавие: Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології
Автори: Бейко, Л.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 185. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Beiko L. (2011) Soievi produkty – tsinnyi zaminnyk bilka v kharchovii tekhnolohii. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 185 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата на Публикуване: 14-Дек-2011
Date of entry: 17-Фев-2016
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
UDC: 664.04
Page range: 185
Start page: 185
End page: 185
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10660
Content type: Article
Показва се в Колекции:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.