Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10660

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorБейко, Л.uk
dc.coverage.temporal14-15 грудня 2011 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 December 2011uk
dc.date.accessioned2016-02-17T13:58:36Z-
dc.date.available2016-02-17T13:58:36Z-
dc.date.created2011-12-14uk
dc.date.issued2011-12-14uk
dc.identifier.citationБейко Л. Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 185. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10660-
dc.format.extent185uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleСоєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технологіїuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.04uk
dc.identifier.citationenBeiko L. (2011) Soievi produkty – tsinnyi zaminnyk bilka v kharchovii tekhnolohii. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 185 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage185uk
dc.citation.epage185uk
dc.citation.conferenceⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Aparece nas colecções:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.