Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10024

Tytuł: Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді
Authors: Чайка, М. Ю.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Чайка М. Ю. Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді / Чайка М. Ю. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 271. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Chaika M. Iu. (2013) Osoblyvosti zberihannia kharchovykh produktiv u zamorozhenomu vyhliadi. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 271 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Tom: 1
Data wydania: 25-kwi-2013
Date of entry: 16-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 664.8/9
Zakres stron: 271
Główna strona: 271
Strona końcowa: 271
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10024
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi