Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10016

Titre: Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервів
Auteur(s): Стрільчук, М. Б.
Bibliographic description (Ukraine): Стрільчук М. Б. Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервів / Стрільчук М. Б. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 267. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Strilchuk M. B. (2013) Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na formuvannia struktury fruktovykh konserviv. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 267 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
Date de publication: 25-avr-2013
Date of entry: 16-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 664.8
Page range: 267
Start page: 267
End page: 267
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10016
Content type: Article
Collection(s) :ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.