Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10010

Tytuł: Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та соління огірків і помідорів
Authors: Макар, У.
Мацюк, М.
Андріїшин, Н.
Cytat: Макар У. Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та соління огірків і помідорів / Макар У., Мацюк М., Андріїшин Н. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 264. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Makar U., Matsiuk M., Andriishyn N. (2013) Dynamika denitryfikuiuchoho i mikrobiolohichnoho protsesiv v tekhnolohii kvashennia kapusty ta solinnia ohirkiv i pomidoriv. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 264 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Tom: 1
Data wydania: 25-kwi-2013
Date of entry: 16-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 664.8
Zakres stron: 264
Główna strona: 264
Strona końcowa: 264
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10010
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi