กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10008

ชื่อเรื่อง: Карамелізована цибуля
ผู้แต่ง: Кравченюк, Христина Юріївна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Карамелізована цибуля / Кравченюк Х. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 263. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk Kh. (2013) Karamelizovana tsybulia. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 263 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2013
Date of entry: 16-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 664.8
Page range: 263
Start page: 263
End page: 263
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10008
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2013v1_Kravcheniuk_Kh-Karamelizovana_tsybulia_263.pdf121,74 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2013v1_Kravcheniuk_Kh-Karamelizovana_tsybulia_263.djvu13,05 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2013v1_Kravcheniuk_Kh-Karamelizovana_tsybulia_263__COVER.jpg149,45 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น