Anzeige von nach Schlagwort lactic acid microorganisms
Anzeige der Treffer 1 bis 4 von 4
| Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
|---|---|---|---|---|
| Master Thesis | 2020 | 28-Dez-2020 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna |
| Thesis Abstract | Dez-2018 | 21-Dez-2018 | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці | Копійчук, Віктор Леонідович |
| Thesis Abstract | Dez-2018 | 23-Dez-2018 | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів | Пилипець, Галина Сергіївна |
| Thesis Abstract | Dez-2018 | 23-Dez-2018 | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками | Ляшонка, Юрій Андрійович |