Naviga per Soggetto kneading

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 6 di 6
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Article22-dic-20201-apr-2021Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working partСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Пилипець, Михайло Ількович; Піддубний, Володимир; Коломієць, Олена; Stadnik, Igor; Pylypets, Oksana; Pylypets, Mykhailo; Poddubny, Volodymyr; Kolomiiets, Olena
Master Thesisdic-202028-dic-2020Модернізація тістомісильної машини Diosna 240Е з дослідженням роботи розвантажувального вузлаДубовий, Руслан Ігорович; Dubovyi, Ruslan Igorovych
Bachelor Thesis202431-lug-2024Розрахунок машини для замішування тіста марки Г4-МТМ-330-01 та розроблення технічних заходів з ремонту механізму приводу робочих органівФедорчук, Максим Віталійович; Fedorchuk Maksym
Master Thesis202131-dic-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Other28-ago-201428-ago-2014Технічне переоснащення пекарні ПП "Хлібодар" з модернізацією вилкової тістомісильної машини марки IBIS MW 300 та дослідженням впливу конструктивних особливостей місильних робочих органів на якісні характеристики тістаХом’як, Олег Сергійович; Khomyak, Oleg
Master Thesis202130-dic-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla