Skip navigation
Home
Przeglądanie
Zespoły
& Kolekcje
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Typy zawartości
Języki
Czasopisma/kolekcje
Konferencje/imprezy
Publikacja zawierająca
ISSN
Wydawcy
Akcesoria
Stopnie tez
Tezy stopniowanie
Dyscypliny tezy
Rada Rozprawa
Instytucja teza obrony
Data przedłożona
Pomoc
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zapisz się do:
Mój DSpace
E-mail
aktualizacje
Edytuj profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Subject coconut flour
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 3 of 3
Typ
Data wydania
Date wejścia
Tytuł
Autor(zy)
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху
Гітель, Діана Михайлівна
;
Gitel, Diana
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютенового
Троян, Катерина Миколаївна
;
Troyan, Kateryna