Browsing by Subject ascorbic acid

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Article23-kwi-201526-lut-2016Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганніФик, І.; Fyk, I.
Article24-kwi-201427-lut-2016Вміст вітаміну С у квашеній капустіБрикайло, О.; Brikaylo, Olya
Other24-cze-201429-cze-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
Article1-lut-201210-kwi-2013Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушінняМалежик, І.; Євчук, Я.; Дубковецький, І.; Malezhik, І.; Yevchuk, Ya.; Dubkovetskiy, I.
Article24-kwi-201427-lut-2016Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Ю.; Fylyma, Iu.
Thesis Abstractgru-201826-gru-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Other23-cze-201423-cze-2014Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиБрикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga