Naviga per Soggetto ascorbic acid
Mostrati i risultati da 1 a 7 di 7
Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
---|---|---|---|---|
Article | 23-apr-2015 | 26-feb-2016 | Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганні | Фик, І.; Fyk, I. |
Article | 24-apr-2014 | 27-feb-2016 | Вміст вітаміну С у квашеній капусті | Брикайло, О.; Brikaylo, Olya |
Other | 24-giu-2014 | 29-giu-2014 | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia |
Article | 1-feb-2012 | 10-apr-2013 | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння | Малежик, І.; Євчук, Я.; Дубковецький, І.; Malezhik, І.; Yevchuk, Ya.; Dubkovetskiy, I. |
Article | 24-apr-2014 | 27-feb-2016 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Ю.; Fylyma, Iu. |
Thesis Abstract | dic-2018 | 26-dic-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Other | 23-giu-2014 | 23-giu-2014 | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | Брикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga |