Browsing by Subject 665.11

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract24-Mei-202319-Jul-2023Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберіганняАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-Apr-202216-Jun-2022Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сируАрутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництваАрутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льонуАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Розробка купажованої олії на основі конопляноїТрачук, Н. П.; Покотило, Олег Степанович; Trachuk, N. P.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract22-Sep-202219-Okt-2022Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продуктАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.