Browsing by Subject 665.11
Showing results 1 to 6 of 6
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-ápr-2022 | 16-jún-2022 | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру | Арутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-nov-2020 | 24-már-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-sze-2023 | 21-nov-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-sze-2023 | 21-nov-2023 | Розробка купажованої олії на основі конопляної | Трачук, Н. П.; Покотило, Олег Степанович; Trachuk, N. P.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 22-sze-2022 | 19-okt-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |