Перегляд зібрання за групою - Теми 664.8/.9
Результати від 1 до 9 із 9
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервів | Дем'яник, М. В. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Комплексна переробка сировини консервного виробництва | Любий, Р.; Liubyi, R. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Консервна промисловість України та відходи її виробництва | Третяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування десертних овочів | Третяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Користь та небезпека снеків | Дегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Незамінні додаткові компоненти страв - соуси | Гуща, Г.; Hushcha, H. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктів | Артюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 21-гру-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |