Prohlížení dle Předmět 664.8/9

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 10
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Conference Abstract28-lis-201818-úno-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Article24-dub-201427-úno-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Article25-dub-201316-úno-2016Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людиниГерій, О.
Conference Abstract11-říj-201728-říj-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Article25-dub-201726-čer-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Article25-dub-201316-úno-2016Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому виглядіЧайка, М. Ю.
Other24-čer-201423-čer-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Conference Abstract26-dub-201830-kvě-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract10-říj-201915-lis-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article25-dub-201316-úno-2016Фруктові консерви з цитрусових і гарбузаВанкевич, О.