Разлистване на по Тема 664.8/9

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 10 от 10
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract28-Ное-201818-Фев-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Article24-Апр-201427-Фев-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Article25-Апр-201316-Фев-2016Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людиниГерій, О.
Conference Abstract11-Окт-201728-Окт-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Article25-Апр-201726-Юли-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Article25-Апр-201316-Фев-2016Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому виглядіЧайка, М. Ю.
Other24-Юни-201423-Юни-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Conference Abstract26-Апр-201830-Май-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract10-Окт-201915-Ное-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article25-Апр-201316-Фев-2016Фруктові консерви з цитрусових і гарбузаВанкевич, О.