Konu 664.8/9
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 10
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 28-Kas-2018 | 18-Şub-2019 | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Покотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I. |
Article | 24-Nis-2014 | 27-Şub-2016 | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U. |
Article | 25-Nis-2013 | 16-Şub-2016 | Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людини | Герій, О. |
Conference Abstract | 11-Eki-2017 | 28-Eki-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Article | 25-Nis-2017 | 26-Tem-2017 | Значення емульсій у харчуванні | Матіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A. |
Article | 25-Nis-2013 | 16-Şub-2016 | Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді | Чайка, М. Ю. |
Other | 24-Haz-2014 | 23-Haz-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |
Conference Abstract | 26-Nis-2018 | 30-May-2018 | Структурно-механічні властивості харчових продуктів | Тютях, О.; Tiutiakh, O. |
Conference Abstract | 10-Eki-2019 | 15-Kas-2019 | Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia |
Article | 25-Nis-2013 | 16-Şub-2016 | Фруктові консерви з цитрусових і гарбуза | Ванкевич, О. |