Konu 664.8/9

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 10
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract28-Kas-201818-Şub-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Article24-Nis-201427-Şub-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Article25-Nis-201316-Şub-2016Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людиниГерій, О.
Conference Abstract11-Eki-201728-Eki-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Article25-Nis-201726-Tem-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Article25-Nis-201316-Şub-2016Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому виглядіЧайка, М. Ю.
Other24-Haz-201423-Haz-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Conference Abstract26-Nis-201830-May-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract10-Eki-201915-Kas-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article25-Nis-201316-Şub-2016Фруктові консерви з цитрусових і гарбузаВанкевич, О.