Prohlížení dle Předmět 664.8/.9
Zobrazují se výsledky 1 až 9 z 9
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Article | 25-dub-2013 | 16-úno-2016 | Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервів | Дем'яник, М. В. |
Conference Abstract | 25-dub-2024 | 4-čer-2024 | Комплексна переробка сировини консервного виробництва | Любий, Р.; Liubyi, R. |
Article | 17-lis-2016 | 24-bře-2017 | Консервна промисловість України та відходи її виробництва | Третяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T. |
Conference Abstract | 11-říj-2017 | 28-říj-2017 | Консервування десертних овочів | Третяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A. |
Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Користь та небезпека снеків | Дегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O. |
Article | 24-dub-2014 | 27-úno-2016 | Незамінні додаткові компоненти страв - соуси | Гуща, Г.; Hushcha, H. |
Article | 25-lis-2015 | 18-úno-2016 | Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктів | Артюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O. |
Thesis Abstract | pro-2018 | 21-pro-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |