Browsing by Subject 664.8/.9

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article25-ápr-201316-feb-2016Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервівДем'яник, М. В.
Conference Abstract25-ápr-20244-jún-2024Комплексна переробка сировини консервного виробництваЛюбий, Р.; Liubyi, R.
Article17-nov-201624-már-2017Консервна промисловість України та відходи її виробництваТретяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T.
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract28-sze-202321-nov-2023Користь та небезпека снеківДегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O.
Article24-ápr-201427-feb-2016Незамінні додаткові компоненти страв - соусиГуща, Г.; Hushcha, H.
Article25-nov-201518-feb-2016Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктівАртюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O.
Thesis Abstractdec-201821-dec-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201818-feb-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.