Browsing by Subject 664.8/.9
Showing results 1 to 9 of 9
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Article | 25-Apr-2013 | 16-Feb-2016 | Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервів | Дем'яник, М. В. |
| Conference Abstract | 25-Apr-2024 | 4-Jun-2024 | Комплексна переробка сировини консервного виробництва | Любий, Р.; Liubyi, R. |
| Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Консервна промисловість України та відходи її виробництва | Третяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T. |
| Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Консервування десертних овочів | Третяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Користь та небезпека снеків | Дегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O. |
| Article | 24-Apr-2014 | 27-Feb-2016 | Незамінні додаткові компоненти страв - соуси | Гуща, Г.; Hushcha, H. |
| Article | 25-Nov-2015 | 18-Feb-2016 | Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктів | Артюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O. |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 21-Dec-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |