Browsing by Subject 664.8/.9

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article25-Apr-201316-Feb-2016Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервівДем'яник, М. В.
Conference Abstract25-Apr-20244-Jun-2024Комплексна переробка сировини консервного виробництваЛюбий, Р.; Liubyi, R.
Article17-Nov-201624-Mar-2017Консервна промисловість України та відходи її виробництваТретяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T.
Conference Abstract11-Okt-201728-Okt-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Користь та небезпека снеківДегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O.
Article24-Apr-201427-Feb-2016Незамінні додаткові компоненти страв - соусиГуща, Г.; Hushcha, H.
Article25-Nov-201518-Feb-2016Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктівАртюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O.
Thesis AbstractDes-201821-Des-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201818-Feb-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.