Browsing by Subject 664.8

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 61
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract25-d’a-20244-de -2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Article29-d’o-201422-de -2016Визначальні фактори розвитку ринку плодоовочеконсервної продукції УкраїниАндрушків, Б.; Джинджириста, Н.; Andrushkiv, B.; Dzhyndzhyrysta, N.
Thesis Abstractde -201824-de -2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Conference Abstract28-de -201818-de -2019Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервівКарпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
Conference Abstract18-de -20171-de -2017Використання плодів шовковиці у консервуванніСельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Conference Abstract14-de -20203-de -2020Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчуванняНазарко, І. С.; Nazarko, I.
Article23-d’a-201526-de -2016Вплив ензимів на мікробні біоплівки, які утворені на технологічному обладнаніДума, Н.; Duma, N.
Conference Abstract22-de -202219-d’o-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract16-de -201725-de -2018Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Master Thesis201929-de -2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.