Lehitse Teema 664.8
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 61 -st
| Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
| Conference Abstract | 25-apr-2024 | 4-juu-2024 | Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості | Конопка, О.; Konopka, O. |
| Article | 29-okt-2014 | 22-jaa-2016 | Визначальні фактори розвитку ринку плодоовочеконсервної продукції України | Андрушків, Б.; Джинджириста, Н.; Andrushkiv, B.; Dzhyndzhyrysta, N. |
| Thesis Abstract | det-2018 | 24-jaa-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
| Conference Abstract | 28-nov-2018 | 18-vee-2019 | Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів | Карпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I. |
| Conference Abstract | 18-mai-2017 | 1-nov-2017 | Використання плодів шовковиці у консервуванні | Сельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
| Conference Abstract | 14-mai-2020 | 3-juu-2020 | Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування | Назарко, І. С.; Nazarko, I. |
| Article | 23-apr-2015 | 26-vee-2016 | Вплив ензимів на мікробні біоплівки, які утворені на технологічному обладнані | Дума, Н.; Duma, N. |
| Conference Abstract | 22-sep-2022 | 19-okt-2022 | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку | Сельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R. |
| Conference Abstract | 16-nov-2017 | 25-jaa-2018 | Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
| Master Thesis | 2019 | 29-det-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |