Перегляд зібрання за групою - Теми 664.8
Результати від 1 до 10 із 60
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості | Конопка, О.; Konopka, O. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Визначальні фактори розвитку ринку плодоовочеконсервної продукції України | Андрушків, Б.; Джинджириста, Н.; Andrushkiv, B.; Dzhyndzhyrysta, N. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 24-січ-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів | Карпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I. |
Conference Abstract | 18-тра-2017 | 1-лис-2017 | Використання плодів шовковиці у консервуванні | Сельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування | Назарко, І. С.; Nazarko, I. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Вплив ензимів на мікробні біоплівки, які утворені на технологічному обладнані | Дума, Н.; Duma, N. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку | Сельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R. |
Conference Abstract | 16-лис-2017 | 25-січ-2018 | Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |