Browsing by Subject 658.64

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 24
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Articlecze-20232-sie-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
Conference Abstract27-lis-20195-lut-2020Ukraine’s it outsourcing companies performanceMarynenko, N. Yu.; Chaika, Yu. V.
Bachelor Thesiscze-202213-mar-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Master Thesisgru-202426-gru-2024Впровадження інвестиційного проєкту з автоматизації бізнес-процесів на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Версаль»)Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Conference Abstract30-lis-202328-lut-2024Місце маркетингу в загальній системі управління підприємством у ресторанному бізнесіКіпибіда, Людмила; Коваль, Сергій; Мельник, Лілія Миколаївна; Kipybida, Liudmyla; Koval, Serhii; Melnyk, Liliya
Master Thesisgru-202425-gru-2024Організаційно-економічне забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємств (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель»)Вітряк, Алла Олександрівна; Vitriak, Alla
Conference Abstract31-mar-202319-kwi-2023Організаційні аспекти інтернет-торгівліПоливода, Анастасія; Галущак, Ольга Ярополківна; Polyvoda, Anastasiia; Halushchak, Olha
Conference Abstract27-kwi-202310-cze-2023Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарстваМартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A.
Bachelor Thesiscze-202223-sie-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesiscze-20226-wrz-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна