Naviga per Soggetto 658.64
Mostrati i risultati da 1 a 10 di 24
Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
Article | giu-2023 | 2-ago-2023 | Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in Ukraine | Stoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана |
Conference Abstract | 27-nov-2019 | 5-feb-2020 | Ukraine’s it outsourcing companies performance | Marynenko, N. Yu.; Chaika, Yu. V. |
Bachelor Thesis | giu-2022 | 13-mar-2023 | Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер») | Пилипів, Любов Михайлівна |
Master Thesis | dic-2024 | 26-dic-2024 | Впровадження інвестиційного проєкту з автоматизації бізнес-процесів на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Версаль») | Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro |
Conference Abstract | 30-nov-2023 | 28-feb-2024 | Місце маркетингу в загальній системі управління підприємством у ресторанному бізнесі | Кіпибіда, Людмила; Коваль, Сергій; Мельник, Лілія Миколаївна; Kipybida, Liudmyla; Koval, Serhii; Melnyk, Liliya |
Master Thesis | dic-2024 | 25-dic-2024 | Організаційно-економічне забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємств (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель») | Вітряк, Алла Олександрівна; Vitriak, Alla |
Conference Abstract | 31-mar-2023 | 19-apr-2023 | Організаційні аспекти інтернет-торгівлі | Поливода, Анастасія; Галущак, Ольга Ярополківна; Polyvoda, Anastasiia; Halushchak, Olha |
Conference Abstract | 27-apr-2023 | 10-giu-2023 | Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства | Мартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A. |
Bachelor Thesis | giu-2022 | 23-ago-2022 | Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гуменний, Андрій Романович |
Bachelor Thesis | giu-2022 | 6-set-2022 | Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина» | Козловська, Мирослава Миколаївна |