Browsing by Subject 637.147.2

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesisdes-20244-jan-2025Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировиниСторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii
Conference Abstract29-sep-202225-okt-2022Двостадійне зневоднення казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Кобзар, І. О.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I.; Kobzar, I. O.
Conference Abstract11-des-202424-jan-2025Методи визначення адгезії структурованих масКонопка, О. В.; Бугера, С. В.; Konopka, O. V.; Buhera, S. V.
Conference Abstract25-apr-20244-jun-2024Особливості сепарування у сепараторах для високожирних вершківСавич, І. А.; Savych, I. A.
Conference Abstract7-des-202215-feb-2023Переваги використання декантора для зневоднення казеїнуГоловач, В. Ю.; Ворощук, В. Я.; Holovach, V. Yu.; Voroshchuk, V. Y.
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Підвищення рівня механізації ліній виготовлення сиру кисломолочногоХомин, В.; Гавліч, Д.; Khomyn, V.; Havlich, D.