Konu 637.147.2

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 8 den 8
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Master ThesisAra-20244-Oca-2025Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировиниСторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii
Conference Abstract29-Eyl-202225-Eki-2022Двостадійне зневоднення казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Кобзар, І. О.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I.; Kobzar, I. O.
Conference Abstract24-Nis-20251-Tem-2025Зменшення енерговитрат в процесах сушінняМартинів, Ю.; Martyniv, Yu.
Conference Abstract11-Ara-202424-Oca-2025Методи визначення адгезії структурованих масКонопка, О. В.; Бугера, С. В.; Konopka, O. V.; Buhera, S. V.
Conference Abstract25-Nis-20244-Haz-2024Особливості сепарування у сепараторах для високожирних вершківСавич, І. А.; Savych, I. A.
Conference Abstract7-Ara-202215-Şub-2023Переваги використання декантора для зневоднення казеїнуГоловач, В. Ю.; Ворощук, В. Я.; Holovach, V. Yu.; Voroshchuk, V. Y.
Conference Abstract27-Nis-202310-Haz-2023Підвищення рівня механізації ліній виготовлення сиру кисломолочногоХомин, В.; Гавліч, Д.; Khomyn, V.; Havlich, D.
Conference Abstract24-Nis-20251-Tem-2025Регуляція в’язкості казеїнових розчинівСікора, В.; Sikora, V.