Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41279

Назва: Підвищення рівня механізації ліній виготовлення сиру кисломолочного
Інші назви: Increasing the level of mechanisation of sour – dairy cheese production lines
Автори: Хомин, В.
Гавліч, Д.
Khomyn, V.
Havlich, D.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Хомин В. Підвищення рівня механізації ліній виготовлення сиру кисломолочного / Хомин В., Гавліч Д. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 213. — (Механічна інженерія).
Bibliographic description: Khomyn V., Havlich D. (2023) Pidvyshchennia rivnia mekhanizatsii linii vyhotovlennia syru kyslomolochnoho [Increasing the level of mechanisation of sour – dairy cheese production lines]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 213 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 27-кві-2023
Дата внесення: 10-чер-2023
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Науковий керівник: Шинкарик, М. М.
Shchynkaryk, M.
УДК: 637.147.2
Теми: казеїн
зневоднення
casein
dehydration
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 213
Початкова сторінка: 213
Кінцева сторінка: 213
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41279
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
213.pdf325,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
213.djvu20,47 kBDjVuПереглянути/відкрити
213__COVER.png432,9 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.