Browsing by Subject 637.024

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 19
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Article25-sty-20234-lip-2023Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses productionШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Кравець, Олег Ігорович; Крупа, Ольга Миколаївна; Зварич, Наталя Миколаївна; Shynkaryk, Mariia; Voroshchuk, Viktor; Kravets, Oleh; Krupa, Olha; Zvarych, Natalia
Article29-paź-201422-sty-2016Аналіз напрямків розвитку технологій фасування газованих напоївСагайдак, О.; Sagaydak, O.
Conference Abstract26-kwi-201830-maj-2018Аналіз способів та обладнання для виробництва вершкового маслаЯнош, А.; Yanosh, A.
Conference Abstract26-kwi-201830-maj-2018Аналіз сучасного обладнання для процесу гомогенізаціїКостів, Х.; Kostiv, K.
Master Thesisgru-201920-sty-2020Білик Т.В. Удосконалення конструкції робочих органів тістомісильної машини Г4-МТМ-330-01 з їх дослідженням в процесі замішування тістаБілик, Тарас Васильович
Article29-paź-201422-sty-2016Вимоги до пресування сирівКалим, Н.; Kalym, N.
Article12-gru-201330-paź-2014Вплив числа обертів ротора на витрати потужності у роторно-вихровому емульсорі при механічній обробці сиркових масШинкарик, М.М.; Ворощук, В.Я.; Shynkaryk, М.М.; Voroshchuk, V.Y.
Conference Abstract11-paź-201728-paź-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Article8-paź-201521-gru-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article19-maj-201521-sty-2016Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорахШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor