Navigation de collection par Sujet 621.798

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 10 de 13
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Bachelor Thesis24-jui-202123-jui-2021Автоматизація технологічного процесу дозування і фасування сипучих харчових продуктів на базі автоматів серії М1 (комплексна тема)Верешморті, Іван Іванович; Котобей, Андрій Андрійович; Vereshmorti, Ivan; Kotobei, Andrii
Bachelor Thesis24-jui-202223-jui-2022Автоматизоване вимірювання фрактальної розмірності поверхонь руйнування матеріалів, утворених за статичного та ударного деформування (комплексна тема)Стельмах, Віталій Володимирович; Зубко, Володимир Степанович; Stelmakh, Vitaliy; Zubko, Volodymyr
Article17-nov-201624-mar-2017Аналіз сучасного обладнання для пакування харчових виробів методом «flow-pack»Вітнько, Т. М.; Паробок, Г. І.; Vitenko, T. M.; Parobok, H. I.
Article23-avr-200915-mar-2016Асептична підготовка склотариПроцюк, Ю.
Article19-nov-20141-fév-2016Біоупаковка як сучасна альтернатива пластикуАртюх, Т. М.; Борщевська, Ю. А.; Чевпотенко, Ю. В.; Artyukh, T. M.; Borshchevcka, Y. A.; Chevpotenko, Y. V.
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Article27-avr-201716-jui-2017Доцільність системи управління безпечністю харчової продукції НАССРДворецька, Іванна; Dvoretska, Ivanna
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Article23-avr-200915-mar-2016Зниження звукової активності пляшкомийної машини марки МДГ-32Процюк, Ю.
Article19-nov-20141-fév-2016Нанотехнології в пакуванні харчових продуктівГрибович, Л. В.; Богданович, Л. О.; Несміянова, М. В.; Grybovych, L. V.; Bohdanovych, L. O.; Nesmiyanova, M. V.