Lehitse Teema 613.2
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 14 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
Conference Abstract | 11-okt-2017 | 28-okt-2017 | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | Starodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L. |
Article | 14-mai-2008 | 24-mai-2016 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, В. |
Article | 29-apr-2025 | 11-juu-2025 | Гастрономічний туризм як інструмент промоції здорового харчування: управління та ринкові тенденції | Летуновська, Наталія Євгенівна; Литвиненко, Дар’я Сергіївна; Letunovska, Nataliia; Lytvynenko, Dariia |
Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-juu-2021 | Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посуду | Андрусишина, І.; Andrusyshyna, I. |
Conference Abstract | 28-nov-2018 | 18-vee-2019 | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya. |
Conference Abstract | 11-okt-2017 | 28-okt-2017 | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України | Андрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E. |
Article | 22-apr-2010 | 18-vee-2016 | Нетрадиційні види харчування. роздільне харчування | Крупніцька, М. |
Article | 19-apr-2011 | 16-vee-2016 | Новітні харчові продукти | Глух, О. |
Article | 17-apr-2008 | 15-mär-2016 | Регламентації використання харчових добавок в Україні | Шумило, О. |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y. |