Navigation de collection par Sujet 613.2

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 10 de 18
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Article14-mai-200824-mai-2016Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, В.
Conference Abstract25-sep-202528-oct-2025Вітамін D та розлади харчуванняКирилів, М. В.; Kyryliv, M. V.
Article29-avr-202511-jui-2025Гастрономічний туризм як інструмент промоції здорового харчування: управління та ринкові тенденціїЛетуновська, Наталія Євгенівна; Литвиненко, Дар’я Сергіївна; Letunovska, Nataliia; Lytvynenko, Dariia
Conference Abstract20-mai-202123-jui-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Conference Abstract28-nov-201818-fév-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Conference Abstract25-sep-202528-oct-2025Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдромуБекус, І. Р.; Bekus, I.
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Conference Abstract25-sep-202528-oct-2025Морозиво із екстрактом родіолиСтасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O.
Article22-avr-201018-fév-2016Нетрадиційні види харчування. роздільне харчуванняКрупніцька, М.