Yn pori yn ôl Pwnc 613.2

Neidio i: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
neu roi rhai o'r llythrennau cyntaf:  
Yn dangos canlyniadau 1 i 10 o 18
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Article14-May-200824-May-2016Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, В.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Вітамін D та розлади харчуванняКирилів, М. В.; Kyryliv, M. V.
Article29-Apr-202511-Jun-2025Гастрономічний туризм як інструмент промоції здорового харчування: управління та ринкові тенденціїЛетуновська, Наталія Євгенівна; Литвиненко, Дар’я Сергіївна; Letunovska, Nataliia; Lytvynenko, Dariia
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Conference Abstract28-Nov-201818-Feb-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдромуБекус, І. Р.; Bekus, I.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Морозиво із екстрактом родіолиСтасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O.
Article22-Apr-201018-Feb-2016Нетрадиційні види харчування. роздільне харчуванняКрупніцька, М.