Navigation de collection par Sujet 613.2
Montrant les résultats 1 à 10 de 18
| Type | Date de publication | Date of entry | Titre | Auteur(s) |
| Conference Abstract | 11-oct-2017 | 28-oct-2017 | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | Starodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L. |
| Article | 14-mai-2008 | 24-mai-2016 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, В. |
| Conference Abstract | 25-sep-2025 | 28-oct-2025 | Вітамін D та розлади харчування | Кирилів, М. В.; Kyryliv, M. V. |
| Article | 29-avr-2025 | 11-jui-2025 | Гастрономічний туризм як інструмент промоції здорового харчування: управління та ринкові тенденції | Летуновська, Наталія Євгенівна; Литвиненко, Дар’я Сергіївна; Letunovska, Nataliia; Lytvynenko, Dariia |
| Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-jui-2021 | Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посуду | Андрусишина, І.; Andrusyshyna, I. |
| Conference Abstract | 28-nov-2018 | 18-fév-2019 | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya. |
| Conference Abstract | 25-sep-2025 | 28-oct-2025 | Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому | Бекус, І. Р.; Bekus, I. |
| Conference Abstract | 11-oct-2017 | 28-oct-2017 | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України | Андрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E. |
| Conference Abstract | 25-sep-2025 | 28-oct-2025 | Морозиво із екстрактом родіоли | Стасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O. |
| Article | 22-avr-2010 | 18-fév-2016 | Нетрадиційні види харчування. роздільне харчування | Крупніцька, М. |