Перегляд зібрання за групою - Теми 613.2
Результати від 1 до 10 із 13
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | Starodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L. |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, В. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посуду | Андрусишина, І.; Andrusyshyna, I. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України | Андрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E. |
Article | 22-кві-2010 | 18-лют-2016 | Нетрадиційні види харчування. роздільне харчування | Крупніцька, М. |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Новітні харчові продукти | Глух, О. |
Article | 17-кві-2008 | 15-бер-2016 | Регламентації використання харчових добавок в Україні | Шумило, О. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y. |
Article | 20-кві-2005 | 29-бер-2016 | Харчові волокна | Костюк, К. |