Lehitse Teema 613.2

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 14 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Article14-mai-200824-mai-2016Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, В.
Article29-apr-202511-juu-2025Гастрономічний туризм як інструмент промоції здорового харчування: управління та ринкові тенденціїЛетуновська, Наталія Євгенівна; Литвиненко, Дар’я Сергіївна; Letunovska, Nataliia; Lytvynenko, Dariia
Conference Abstract20-mai-202123-juu-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Conference Abstract28-nov-201818-vee-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Article22-apr-201018-vee-2016Нетрадиційні види харчування. роздільне харчуванняКрупніцька, М.
Article19-apr-201116-vee-2016Новітні харчові продуктиГлух, О.
Article17-apr-200815-mär-2016Регламентації використання харчових добавок в УкраїніШумило, О.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.