Browsing by Subject 241
Showing results 1 to 10 of 25
| Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
| Master Thesis | 20-gru-2021 | 20-gru-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
| Article | 24-kwi-2014 | 27-lut-2016 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі | Ревіцька, В.; Revitska, Valentine |
| Article | 23-kwi-2015 | 26-lut-2016 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у моркві | Дячун, І.; Djachun, I. |
| Master Thesis | 21-gru-2021 | 23-gru-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, Nazariy |
| Master Thesis | 21-gru-2021 | 23-gru-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч; Malyi, Oleksandr |
| Methodical recommendations | 2017 | 4-gru-2017 | Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
| Master Thesis | 20-gru-2021 | 25-gru-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta |
| Master Thesis | gru-2022 | 11-sty-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
| Methodical recommendations | 2017 | 5-gru-2017 | Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович |
| Master Thesis | gru-2022 | 19-sty-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |