Lehitse Teema сировина

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 18 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract25-apr-20244-juu-2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Bachelor Thesis20224-juu-2022Аналіз технології та організації перевезень молочної сировини і готової продукції (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Манза, Анастасія Василівна; Manza, Anastasiia Vasylivna
Bachelor Thesis202128-juu-2021Аналіз транспортних послуг на підприємстві (на прикладі ТОВ «ЛЕП»)Шимків, Ростислав Богданович; Shymkiv, Rostyslav Bohdanovych
Article24-apr-201427-vee-2016Вдосконалення конструкції нового універсального енергозберігаючого ножа для кутера періодичної діїЧернюк, Р.; Chernyuk, R.
Article201029-mär-2011Деякі аспекти покращення комерційної діяльності підприємств машинобудівного комплексуКузь, Тетяна Іванівна
Master Thesis202021-jaa-2021Дослідження та удосконалення технології постачання сировини автомобільним парком ПрАТ «Тернопільмолокозавод»Теслюк, Роман Петрович; Teslyuk, Roman
Bookokt-201326-apr-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Conference Abstractjuu-202413-sep-2024Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способомШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Паперняк, Роман Васильович
Learning Objectnov-201622-juu-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Master Thesis20-det-201923-det-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia