Buscar por Materia сировина

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 18
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract25-abr-20244-jun-2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Bachelor Thesis20224-jul-2022Аналіз технології та організації перевезень молочної сировини і готової продукції (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Манза, Анастасія Василівна; Manza, Anastasiia Vasylivna
Bachelor Thesis202128-jun-2021Аналіз транспортних послуг на підприємстві (на прикладі ТОВ «ЛЕП»)Шимків, Ростислав Богданович; Shymkiv, Rostyslav Bohdanovych
Article24-abr-201427-feb-2016Вдосконалення конструкції нового універсального енергозберігаючого ножа для кутера періодичної діїЧернюк, Р.; Chernyuk, R.
Article201029-mar-2011Деякі аспекти покращення комерційної діяльності підприємств машинобудівного комплексуКузь, Тетяна Іванівна
Master Thesis202021-ene-2021Дослідження та удосконалення технології постачання сировини автомобільним парком ПрАТ «Тернопільмолокозавод»Теслюк, Роман Петрович; Teslyuk, Roman
Bookoct-201326-abr-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Conference Abstractjun-202413-sep-2024Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способомШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Паперняк, Роман Васильович
Learning Objectnov-201622-jun-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Master Thesis20-dic-201923-dic-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia