Visar Nyckelord сировина

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 10 av 16 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Conference Abstract25-apr-20244-jun-2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Bachelor Thesis20224-jul-2022Аналіз технології та організації перевезень молочної сировини і готової продукції (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Манза, Анастасія Василівна; Manza, Anastasiia Vasylivna
Bachelor Thesis202128-jun-2021Аналіз транспортних послуг на підприємстві (на прикладі ТОВ «ЛЕП»)Шимків, Ростислав Богданович; Shymkiv, Rostyslav Bohdanovych
Article24-apr-201427-feb-2016Вдосконалення конструкції нового універсального енергозберігаючого ножа для кутера періодичної діїЧернюк, Р.; Chernyuk, R.
Article201029-mar-2011Деякі аспекти покращення комерційної діяльності підприємств машинобудівного комплексуКузь, Тетяна Іванівна
Master Thesis202021-jan-2021Дослідження та удосконалення технології постачання сировини автомобільним парком ПрАТ «Тернопільмолокозавод»Теслюк, Роман Петрович; Teslyuk, Roman
Bookokt-201326-apr-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectnov-201622-jun-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Master Thesis20-dec-201923-dec-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia
Bachelor Thesis202225-jun-2022Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукціїБартосевич, Олена Сергіївна; Bartosevych, Olena