Prohlížení dle Předmět ресторанне господарство
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 17
| Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
| Bachelor Thesis | čer-2024 | 4-čer-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
| Article | pro-2023 | 29-pro-2023 | Крафтове виробництво сирів як перспективного екопродукту для закладів ресторанного господарства | Польова, Леся; Polova, Lesya |
| Bachelor Thesis | čer-2024 | 14-čer-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
| Master Thesis | 20-pro-2021 | 25-pro-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta |
| Bachelor Thesis | čer-2025 | 26-čer-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym |
| Article | 28-lis-2019 | 1-úno-2020 | Організація бухгалтерського обліку процесу ціноутворення продукції власного виробництва в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України | Гик, Василь; Приступляк, Ірина; Hyk, Vasyl; Prystupliak, Iryna |
| Bachelor Thesis | čer-2023 | 21-čer-2023 | Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин») | Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem |
| Bachelor Thesis | čer-2024 | 3-čer-2024 | Стимулювання продажу продукції та послуг закладів готельно-ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Авокадо”) | Хіхловська, Катерина Віталіївна; Khikhlovska, Kateryna |
| Bachelor Thesis | čer-2022 | 23-srp-2022 | Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Капаць, Катерина Михайлівна |
| Master Thesis | pro-2023 | 16-led-2024 | Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna |