Lehitse Teema послуга

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 18 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article12-jaa-20108-juu-2010Kонцепція управління виробничими послугами на промислових підприємствахКовальова, Т.; Kovalova, T.
Article22-mai-202017-sep-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Master Thesis27-det-202427-det-2024Дослідження організації надання адміністративних послуг органом місцевого самоврядування, на прикладі ЦНАП Великогаївської територіальної громадиДутка, Юлія Андріївна; Dutka, Yuliіa
Article202119-apr-2021Дослідження та формування механізму продажуГолда, Надія Михайлівна; Бурліцька, Оксана Петрівна; Краузе, Ольга Ігорівна; Golda, Nadiya; Burlitska, Oksana; Krause, Olga
Bachelor Thesisjuu-202223-aug-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Master Thesis26-det-20243-jaa-2025Обгрунтування та розроблення стратегій маркетингу для підприємств у галузі туризму та гостинностіБуранич, Олег Ярославович; Buranych, Oleh
Bachelor Thesisjuu-20243-juu-2024Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi»)Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii
Bachelor Thesisjuu-20244-juu-2024Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль»)Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia
Article20-apr-201629-mai-2016ТелекомунікаціїЦанцала, Р.; Tsantsala, R.
Bachelor Thesisjuu-202223-aug-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна