Prohlížení dle Předmět подрібнення

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 15
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article19-dub-202223-pro-2022Methodology for refining the performance of screw conveyorПаньків, Марія Романівна; Пилипець, Михайло Ількович; Паньків, Віталій Романович; Паньків, Юлія Юріївна; Дубчак, Наталя Андріївна; Pankiv, Maria; Pylypets, Mykhailo; Pankiv, Vitalii; Pankiv, Yulia; Dubchak, Natalia
Conference Abstract26-dub-201830-kvě-2018Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировиниАдамчук, Н.; Adamchuk, N.
Article20-dub-201629-kvě-2016Аналіз процесу фінішного подрібнення м’ясаСемчишин, І. М.; Semchyshyn, I.
Article24-bře-201529-zář-2015Аналіз способів переробки зношених автомобільних пневматичних шинSasov, O.
Conference Abstract25-dub-20244-čer-2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Article5-kvě-20105-lis-2010Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутераЗакалов, Олександр Васильович; Мазяк, З.; Бортник, А.; Zakalow, O.; Mazyak, Z.; Bortnyk, A.
Master Thesispro-202029-pro-2020Модернізація мікромлина для цукру з дослідженням його конструктивних елементів на міцністьБабин, Назарій Володимирович; Babyn, Nazarii
Article23-dub-201526-úno-2016Основні тенденції удосконалення конструкцій молоткових дробарок для подрібнення цукруБезпалько, Р.; Bezpalko, R.
Article24-dub-201427-úno-2016Особливості подрібнення зливної стружки при обробці із застосуванням міжінструментальних зв’язківСтахурський, О.; Stakhurskyi, O.
Article20119-lis-2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна