Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
Назва: | Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера |
Інші назви: | Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter |
Автори: | Закалов, Олександр Васильович Мазяк, З. Бортник, А. Zakalow, O. Mazyak, Z. Bortnyk, A. |
Бібліографічний опис: | Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). |
Дата публікації: | 5-тра-2010 |
Дата внесення: | 5-лис-2010 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
УДК: | 664.013 |
Теми: | ножі кутера м’ясна сировина фарш робочі органи подрібнення різання knives of cutter meat raw material stuffing workings organs grindings down cutting |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса. In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571 |
ISSN: | 1727-7108 |
Власник авторського права: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
Статус публікації : | Опубліковано раніше |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2 |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.