Перегляд зібрання за групою - Теми мед

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання медуКалинюк, Д.; Kalinyuk, D.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Перевірка якості меду та встановлення його фальсифікаціїОларь, Б.; Olar, B.
Master Thesisгру-20246-січ-2025Розробка рецептури та удосконалення технології хлібобулочних виробів покращеної якості та із збільшеними термінами зберігання й впровадженням у виробництвоСтасюк, Софія Олександрівна; Stasiuk, Sofia
Thesis Abstract201816-лют-2018Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M.
Master Thesisгру-202315-січ-2024Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за змінуФігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii