Разлистване на по Тема масло
Показване на резултати 1 до 9 от 9
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Master Thesis | 2021 | 30-Дек-2021 | Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини | Бойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba |
Master Thesis | Дек-2024 | 3-Яну-2025 | Вплив теплової обробки на денатурацію молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла та спредів на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод» | Солтис, Віктор Петрович; Soltys, Viktor |
Learning Object | Май-2014 | 26-Апр-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Master Thesis | 2021 | 27-Дек-2021 | Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молока | Кутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia |
Bachelor Thesis | Юни-2023 | 28-Юни-2023 | Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добу | Гриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem |
Bachelor Thesis | 2024 | 5-Юли-2024 | Проєкт цеху з виробництва масла солодковершкового та спредів потужністю переробки незбираного молока 50 т/добу | Воробчук, Іван Миколайович; Vorobchuk, Ivan |
Bachelor Thesis | 2021 | 1-Юли-2021 | Проєкт цеху з виробництва плавлених сирів потужністю 5 т готової продукції за зміну | Мисюк, Антон Віталійович; Mysiuk, Anton Vitaliiovych |
Learning Object | Ное-2016 | 22-Юни-2017 | Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Master Thesis | Май-2021 | 28-Май-2021 | Удосконалення масловиготовлювача періодичної дії Я5-ОМЄ-0,4 з дослідженням впливу технологічних і конструктивних факторів на його роботу | Савчук, Тарас Петрович; Savchuk, Taras |