การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง м'ясо

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 5 จากทั้งหมด 5
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Bookพฤษ-201426-เมษ-2017Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Bookตุล-201326-เมษ-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Conference Abstract23-เมษ-20204-มิถ-2020Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’ясаМарцинюк, В.; Martyniuk, V.
Article23-เมษ-201526-กุม-2016Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумомПавлишин, Н.; Pavlyshin, N.
Conference Abstract23-เมษ-20204-มิถ-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.