การเรียกดู  ตาม หัวเรื่อง м'ясо
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 5 จากทั้งหมด 5
	
	
	
    
    
	
| ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง | 
| Book | พฤษ-2014 | 26-เมษ-2017 | Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga | 
| Book | ตุล-2013 | 26-เมษ-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga | 
| Conference Abstract | 23-เมษ-2020 | 4-มิถ-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. | 
| Article | 23-เมษ-2015 | 26-กุม-2016 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом | Павлишин, Н.; Pavlyshin, N. | 
| Conference Abstract | 23-เมษ-2020 | 4-มิถ-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |