Browsing by Subject м'ясо
Showing results 1 to 5 of 5
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Book | 五月-2014 | 26-四月-2017 | Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
| Book | 十月-2013 | 26-四月-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
| Conference Abstract | 23-四月-2020 | 4-六月-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
| Article | 23-四月-2015 | 26-二月-2016 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом | Павлишин, Н.; Pavlyshin, N. |
| Conference Abstract | 23-四月-2020 | 4-六月-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |